12/25/2016

Ensimmäinen tatuointipaketti

Ihka ensimmäiseen tatuointipakettiini valitsin Stealth lite koneen, jolla voi ilmeisesti tehdä linerit, sekä shaderit. Kone tuntuu sopivan hyvin käteen keveyden ja muotonsa vuoksi.

Valikoin myös ensineuloiksi kyseiset neulat ja niille sopivat tipit/gripit. 3RL näköjään tullut vahingossa pakettiin mukaan, sillä niiden neulojen sijaan jäi uupumaan poljin. Näin ollen odotellaan varmaan viikko, että pääsen starttaamaan koneen ensimmäisen kerran.

   Pieni ja kevyt muuntaja kahdelle koneelle. Tästä pystyy sanomaan paremmin viikon parin päästä.
Input: 60-250V
Output:0-18.3V


Päämääräni on tehdä mustaharmaatöitä, joten valikoin Bloodlinen Fast white ja All purpose Black -musteet. Bloodlinen musteet näyttäisivät olevan vegaanisia. Ensi kerraksi täytyy selvittää muidenkin tavaroiden eettinen tausta, ja jakaa myös teille tärpit.

Viimeisessä kuvassa kahdenlaista johtoa, värikuppeja ja -teline, kumilenksut ja -tutit, gripit, tipit, merkkauskynä, säätöavain ja neulanvakaajat. Kertakäyttöisiä tuotteita vain tämän verran, koska tarkoituksena ei näillä tavaroilla ole päästä ihmisiholle räpeltämään. Harjoitusnahkaa useammat kappaleet jo hankittu. Kaikki kuvissa olevat tuotteet on tilattu tattootukku.comista.


Ei kommentteja: