1/06/2017

Tekonahan ongelmat

Alkutaival harjoittelun kanssa ei ole edennyt kauhean suotuisasti. Muutaman viikon aikana olen ehtinyt harjoitella useamman kerran, mutta aina harjoittelun päätteeksi tekisi mieli tempaista tavarat menemään.

Yksi syy lienee tekonahka, eli muovi johon joudun harjoittelemaan. Sen alkuperää en tiedä, kun fb-kirppiksen kautta hankittu. Kokeilin myös hakata kuvaa valkoiseen (aitoon) nahkatakkiinkin, mutta samoilla tuloksilla.

Ylhäältä oik. ennen musteiden pyyhkimistä, ja vasemmalla pyyhinnän jälkeen (aidolla nahalla). Alemmissa kuvissa ensimmäiset yritykset tekonahalle.
Virtalähteestä on kokeiltu kaikkia tehoja numeroiden 6-12 väliltä, mutta jälki tuntuu pysyvän samannäköisenä. Rajauksiin suositellaan monella videolla 10-11, mutta itsellä jälki on pysynyt ehkä parhaimpana n. 7-8:lla.

Nämä uudempia tekeleitä, kuin edellisen kuvan yksilöt. Tehot myös suuremmat, jotain 10-11 väliltä. 

Suurin etu olisi tietenkin löytää jo osaava tatuoija opastamaan, mutta itse en tunne entuudestaan ketään. Mikäli juuri sinä olisit sellainen, ja asuisit pk-seudulla, voit lähettää minulle s-postia osoitteeseen ssnakely@gmail.com   Hinnasta voi mainita jo heti ensimmäisessä viestissä.
Ei kommentteja: